Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in /home/misslull/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/object-cache.cls.php on line 96
Letisztult elegáns esküvői dekoráció, helyszín Continental Citygolf Club
Desszertasztal dekor arany elegáns minimal design-MISS LULLI Decor

Letisztult elegáns esküvői dekoráció, helyszín Continental Citygolf Club

Évszaknak megfelelően

A minimál design téli évszaknak megfelelő natúr és hideg színekkel ötvözve egyenes út az elegancia eléréséhez.

Egy jó dekorációnál nagyon fontos, hogy mindig az évszaknak megfelelő növényekkel és színekkel dolgozzunk, mert csak így tudjuk a legtermészetesebb hatást elérni, nem utolsó sorban pedig  pénztárca kímélőbb, ha idényvirágokkal dolgozunk.

Elegáns letisztult esküvői dekoráció-MISS LULLI Decor
Elegáns letisztult esküvői dekoráció-MISS LULLI Decor

Esküvő télen

Sokan még mindig tartanak a téli esküvőktől, azonban az általunk megalkotott kreáció láttán reméljük, hogy sikerül eloszlatni azt kételyt, miszerint a leghidegebb évszak alkalmatlan  lenne egy esküvői rendezvény számára. Sőt!  A különleges, téli évszakra jellemző  Pampafű, Lunaria (Holdviola), Ruskus növényeket alkalmaztuk kiegészítve realisztikus bérelhető selyemvirág hortenziánkkal.

Célunk egy letisztult elegáns esküvői dekoráció létrehozása volt, mely hófehér és arany árnyalatok tökéletes összhangjában egyesül a helyszínen.

Ködös borús nap volt a fotózás napja, pontosan olyan, amit sokan rémálomként tartanak számon egy esküvő esetén, azonban ezek a körülmények bennünket cseppet sem zavartak.
A helyszín a Continental Citygolf Club volt, Budapest szívében a III. kerületben.
Az étterem terasza sátras jellegű,  ezért ennek az ellensúlyozására elegáns textíliák és kiegészítők használatát alkalmaztuk.

Az arany mennyezeti anyag használata szinte beragyogta a teret, napsütést varázsolva a hűvös, borongós környezetbe.

Az arany szín sok helyen megjelent, többek között a bérelhető kiegészítők által, a gyertya és mécsestartókon kívül a csodálatos tálaló tányérokat és arany evőeszközöket is beleértve.

 

Koncepció a helyszínhez igazítva

A helyszín rendelkezett saját arany- borostyán színű székekkel, ezért a dekoráció megtervezésekor ez a fix eszköz  is nagyon fontos szerepet játszott a koncepció kialakításában.
A különböző anyagok textúrái kulcsfontosságúak a kívánt hangulat megalapozásban, ezért pezsgő színű bérelhető, extra hosszú földig érő szatén abroszt használatunk fehér asztali futóval és textilszalvétával.

Tányérdísz arany evőeszköz esküvői dekoráció-MISS LULLI Decor
Tányérdísz arany evőeszköz esküvői dekoráció-MISS LULLI Decor

Sok esküvőn találkoztam már azzal a problémával, hogy fejtörést okoz a pár számára a köszönetajándék kitalálása. Sokan olyan emlékezetes ajándékot szeretnének adni, mely nem pénzkidobás, hanem jópofa, hasznos ajándéknak mondható.Hoztam Nektek egy olyan elegáns, jópofa megoldást, ami még az asztali dekorációt is valóban feldobja.

Az esküvői anyag fotózása során az egyedi különleges tálaló tányérokba szappanvirág bekészítést alkalmaztunk, mely egyben köszönetajándéknak is tökéletes.

Első ránézésre szinte nem is lehet megállapítani, hogy a szappanvirág nem valódi, annyira élethű és minőségi munka!

Azért, hogy ennek a csodálatos dekorációs elemnek a funkciója mindenki számára egyértelmű legyen, kis cetlit tervezett a grafikus, melyet az ajándék alá tettünk, ezzel is egyértelművé téve annak funkcióját.

“Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél! Vidd haza ezt a szappanvirágot, hogy a fürdés is ünnep legyen!”

Szeretnél hasonlóan jópofa kreatív ötleteket?! Bízd ránk magunkat már az első perctől, nem fogod megbánni!

Desszertasztal esküvői dekoráció bérelhető asztalterítő-MISS LULLI Decor
Desszertasztal, esküvői dekoráció bérelhető szatén asztalterítő-MISS LULLI Decor

Letisztult és mégis elegáns

A minimál dekor jegyében a főasztal fölé belógatott mennyezeti díszt erősítettünk, melynek másolatát a boldogságkapura is rögzítettünk.

A desszertasztal központi szerepet kapott. A csodálatosan elkészített édesség költemények bérelhető tortatálainkon kaptak helyet, összhatásuk pedig tovább díszítette az amúgy is különleges helyszínt.

Az eredmény egy tényleg nagyon látványos, letisztult mégis rendkívül elegáns esküvői dekoráció, mely tökéletesen illeszkedett a pazarnak mondható miliőbe.

Nálunk te is megtalálhatod a tökéletesen ideális esküvői dekorációdat, lépj velünk kapcsolatba , szívesen segítünk, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!

 

Lapozd végig az alábbi képgalériát a Continental Citygolf Club csodás esküvői hangulatképeinek megtekintéséhez. Csak kattints a képre és léptess tovább!