Chetau Petrény rezgő dekoráció

Chetau Petrény esküvődekoráció fókuszban a rezgő

A vidéki romantikus életérzést csak fokozták az esküvődekoráció elemei, rezgő asztaldísz és a mezei virágok a Chetau Petrény Borbirtokon.

Mint oly sok pár esetében, a COVID vírus következményeként, jelen helyzetben is tolódott az esküvő egy évet, illetve az esküvői helyszín is megváltozott.

Így került a mi kis csapatunk Verpelétre, a Chetau Petrény Borhotelbe, ahol az esküvődekoráció során mezei virágokba borítottuk a helyszínt.

A helyzet nem volt egyszerű, nagy volumenű munkát kellett viszonylag gyorsan elvégeznünk. Ráadásul az előkészítő munkánk során az időjárás is mostoha volt hozzánk, gyakorletileg minden elázott, bennünket is beleértve.

A rendezvény napján azonban egyszeriben minden a helyére került és egyetlen egységgé összeállt. Az esküvő fő virága a rezgő volt.

Esküvődekoráció Chetau Petrény

Chetau Petrény rezgő dekoráció esküvő asztaldísz aztalközép_MISS LULLI DecorRezgő, mint esküvői virág

A rezgőt talán mindannyian ismerjük gyerekkorunkból (legalábbis a 80-as évek gyermekei). Jól emlékszem a virágos néni minden csokorba kötött egy keveset belőle. Kijelenthetjuk, hogy azokban az években nem létezett csokor rezgő nélkül.

Aztán hipp – hopp egyszer csak eltűnt ez az aprófejű kesze-kusza csoportos “töltelék virág”. Évekikg színét sem láttuk, azonban a pinterest népszerűsödésével ez az elfeledett kis növény is újra “berobbant” a köztutatba. Mára már egy nagyon közkedvelt dekorelemmé vált az esküvői piacon.

De mi is a rezgő és mit kell tudni róla? 

A rezgő alapjában véve egy mezei növényke. Sok hiedelemmel ellentétben nem túl olcsó, sőt! Aki emellett a kis virág mellett teszi le a voksát érdemes kivárnia, míg hazánkan is eljön a szezonja (június-július), így nem kell a borsos import árat kifizetnie.

Szerencsére Zsuzsi és Laci esküvője ebbe az időszakba esett, így nem kellet  a volummennnel spórolni.

Egy csipet fekete a végtelen fehérség nyomán

Ezen az esküvőn az uralkodó szín a hófehér volt, azonban gondoltunk egy merészet és bevontunk egy olyan színt, ami egyáltalán nem jellemző az esküvő dekorációra. Nem kertelünk tovább ez a fekete szín volt.

Ki gondolná, de a fekete remek választás lehet egy esküvőn is, csupán a

megfelelő arányt kell tartani, hogy ne boruljon gyászosba a hangulat!

Így tettünk Zsuzsi és Laci esetében is, ahol a letisztult fehér szín egy csipet feketével lett megfűszerezve. A képek önmagukért beszélnek, mert olyan összhangba kerültek a dekorelemek, hogy álmodni sem lehetett volna szebbet. A mezei virágokkal tarkított dekoráció barátságossá és bensőségessé tette az amúgy is gyönyörű helyszín termeit.

Az esküvődekorációban megjelent rezgő letisztult fehér színe a vidéki csipkére emlékeztetett bennünket, alkalmazása pedig tökéletesen illeszkedett a borhotel stílusához és az azt körbeölelő végtelen zöld erdők látványához.

A hófehér megtörésére tökéletesen alkalmas volt a fekete szín. A grafikai anyagok, a gyertyák, szalagok és vázák mind- mint fekete színűek voltak.

Jól látszik azonban, hogy az esküvődekoráció mégis légies és könnyed volt, akár egy zongora billenytyűi, átláthatóságot és harmóniát árasztottak.

 

Nagyon szuper érzés volt látni, ahogy a vendégek legeltetik a tekintetüket a nem mindennapi színválasztáson.

 

Chetau Petrény rezgő dekoráció főasztal esküvő asztaldísz_MISS LULLI Decor

A menyasszony pedig olyan boldog volt, hogy sikerült véghez vinni az elképzelését, hogy ez számunkra is nagyon nagy örömöt jelentett.

Letisztult, mégis különleges, bohém varázslatot alkottunk, örömmel vidámsággal és tele pozitív érzelmekkel.

Ha te is szeretnél gyönyörű dekorációt az esküvődre, vedd fel a kapcsolatot velünk.

Elérhetőségeinket itt találod. Kattints az alábbi képekre a galéria átlapozásához.