Boldogság Kapu_sziromszórás_szertartás_MISS LULLI Decor

Esküvő- Birdie Wedding megnyitó

Szertartás_körkapu_Boldogság kapu_MISS LULLI Decor_esküvő Birdie Wedding
Szertartás,körkapu- Boldogság kapu -MISS LULLI Decor

A Birdie Wedding történetének első esküvőjén dekoráltunk. A kifejezetten mennyegzőkre specializálódott brand a golfpálya területén található a III. kerületi Continental City Golf Club területén. A megnyitóként debütált esküvő annyira jól sikerült, hogy az esemény után a helyszín, MISS LULLI Decor Studiót, mint kiemelt dekoros partnerét ajánlja.

Elsők közt elsőnek lenni- esküvő a Birdie Weddingben

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a megújult golfpálya Birdie Wedding termének első esküvőjén bennünket bíztak meg a terem illetve eskető helyszín dekorációval. A Continental City Golf Club területén található rendezvényterem páratlan szépségű helyszín, melyet szívből ajánlunk.

Nagyon megható érzés volt olyan érintetlen területen alkotni, ahol előttünk még nem járt más. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy festő elővesz egy üres vásznat, és ráfesti amit hónapok óta tervezgetett.

Patrik és Fanni esküvője pontosan ilyen érzéseket tartogatott számunkra. A Birdie Wedding tányérjai pár nappal a rendezvény előtt érkeztek, az új renedzvényterem is szinte még “érintetlen” volt. Fogtuk az “üres vásznat” és megalkottuk a Birdie Wedding első igazi esküvői dekorációját.

Az esküvőt megelőző időszakban a helyszínnel sok közös ponton egyeztettünk, szerettük volna kihozni a maximumot az adottságokból. Az eredmény egy szoros partneri együttműködés keretein belül megszületett remekmű volt.

Esküvődekorációnk a Birdie Weddingben

Főasztaldísz_minimál_greenary_MISS LULLI Decor_esküvő Birdie Wedding
Főasztaldísz minimál design- greenary stílus MISS LULLI Decor

Fanni és Patrik számára az esküvőn nagyon fontos volt az újrahasznosítás kérdése, ezért dekorációjuk alapja relisztikus selyemvirág  asztaldíszeink voltak.

Szerencsére egyre több menyasszonynak fontos, hogy az esküvője során kiemelt szerepet kapjon a fenntarthatóság, így örömmel teljesítettük a kérést. Alternatív megoldásként megalkottuk a dekor stúdiónk életében először realisztikus asztaldíszeinket, a siker pedig nem mardt el. Az esküvő során a vendégek rendkívül elismerően nyilatkoztak a virágdíszeinkről, sokan pedig alig hitték el, hogy nem élővirág díszíti az asztalokat.

A házasságkötés során a kültéri szertartást díszítő arany boldogságkapu dekorációjaként is selyemvirágot alkalmaztunk, ami nagyon jó megoldásnak tűnt a közel 35 C fokos hőségben. Az időjárás viszontagságait bíró alternatív megoldás kifopgástalanul kiállja az időjárás próbáját még a legextrémebb esetekben is.

A vendégvárás és a szertartás a rendezvényterem előtti teraszon valósult meg. Fanni gyönyörű ruhájában hófehér szőnyegen vonulhatott végig a szertartásvezető és az izgatott vőlegény, Patrik színe elé.

A szertartás végén, színes virágszirmokkal köszöntötte a vendégsereg az ifjú párt. Csodálatos színkavalkád és jókedv övezte az eseményt.

Az esküvő színvilága hófehér és zöld volt, így a teremben található grafikai anyagok (meghívók, névtáblák, ültetési rend és menükártya) smaragdzöld színének segítségével egy nagyon szép, harmonikus árnyalatot is bele tudtnuk csempészni a koncepcióba.

A smaragdzöld papírdekorációs elemekcsodálatosan feldobték az asztaldíszek fehér egységét, míg pár arany kiegészítővel vált teljessé a látvány.

Menyasszonyi csokor_Hortenzia_MISS LULLI Decor_esküvő Birdie Wedding
Menyasszonyi csokor_Hortenzia_MISS LULLI Decor

Asztalközép_hófehér_elegáns_selyemvirág_MISS LULLI Decor_esküvő Birdie Wedding