újrahasznosítható asztaldekoráció

Tatai Pláma Rendezvényház újrahasznosíthatva

Újrahasznosítható esküvődekorációnk realisztikus virág alappal és rezgő élővirággal készült a tatai Pálma Rendezvényház helyszínen.

esküvődekoráció, selyemvirág asztaldísz A letisztult helyszín pompás eleganciája és hatalmas ablakai álomhelyszínné teszik az impozáns épületet, melynek fényében csak úgy ragyogott esküvődekorációnk.
Menyasszonyunkkal a helyszínbejárás során beleszerettünk a nagypolgári feelingbe.

A gigászi ablakokat és tágas tereket látván alig vártam, hogy égig érő asztaldíszeket alkothassak, mely segít a belmagasság ellensúlyozásában.

Ez a nekünk való feladat! Hatalmas asztaldíszeket alkotni költséghatékonyan úgy, hogy ne menjen a  minőség rovására. Újrahasznosítható hófehér hortenziáink immáron 4. éve hódítanak töretlen sikerrel, minőségük kenterbe veri élő testvéreit.

Ezeket a csodálatos 3D nyomtatóval nyomtatott virágokat előszeretettel egészítjük ki élővirággal, kedvenceink közé tartozik többek között a REZGŐ.

Miért a rezgő?

Gyakorletilag elpusztítahatalan mezei virág, mely napokig képes tartani szépségét akár víz nélkül is, hatalmas bokrétában kapható nagyon jól lehet dolgozni vele.

Asztaldíszeinkben a hófehér rózsa kapott még szerepet, mely szintén újrahasznosítható, továbbá hófehér mű orgona, mely az égig nyújtózva nem is lehetett volna jobb választás ehhez a hatalmas belmagassághoz.

Bár általában a főasztal dekoráció van fókuszban, de lássuk csak, melyek azok az elengedhetetlen kellékek, amelyek az asztalra helyezve ezt a pazar látványt kölcsönzi a vendégek számára.

Asztali real tuch virággömb – hortenzia és selyemvirág vegyesen
– Alacsonyvirágdíszek, melyek gyönyörű élő Lisianthus virágok voltak
– Gyertyatartók, melyekbe LED gyertyákat helyeztünk el
– Plexi asztalszámok
– Grafikai anyagok

Itt térjünk csak egy picit rá a részletekre.

Miért javasoltjuk az alacsony, élővirág virágdíszeket?

A vendégek az asztaloknál legginkább ülnek, így vacsora közben a szemmagasságban lévő dolgokon legeltetik a szemüket. Mi emberek, szeretjük az illatos, törékeny szirmú élővirágot, így a kevesebb néha több elvén érdemes ezeket a kiegészítőket szemmagasságba tenni. Bár ez nem újrahasznosítható, azonban komposztálható és viszonylag kevés mennyiségű virágról beszélünk, hacsak ezekben az alacsony vázákban alkalmazzuk az élővirágot.

újrahasznosítható esküvő asztaldekor teremdekoráció Tatai Pálma Rendezvényház

Itt a Tatai Pálma Rendezvényházban az alábbi dekorációkat is mi biztosítottuk:

-Szertartás + vendégvárás
-BoldogságkapuSzertartás székdíszek
-Vendégvárás asztaldísz
-Bevonuló szőnyeg
-Pénzgyűjtő doboz
-Menyasszonyi csokor
-Dobócsokor
-Völegény kitűző
-Férfi kitűző,női karkötő, koszorúslány csokor
-Autódísz
-Köszönetcsokor
-Szórószirom

 

Továbbá szakértelmet, gondos tervezést és felejthetetlen látványt.

Te is hasonló szépséges dekorra vágysz? Keress bennünket!