Rólunk

Tövispataki Júlia vagyok, szenvedélyem a dekorálás. Imádom az álomvilágot életre kelteni. Magyarországon elsők között kezdtem el papírvirág dekorációval foglalkozni.

 

Hogyan dolgozunk?

Szeretjük az egész folyamatot végigkísérni, számunkra nagyon fontos az egységes arculat. A dekoráció lelke, (akárcsak a jó házasságé) a harmónia.

Egy egyszerű példával leírva a szalvéta színe igazodik a papírvirághoz, a papírvirág színe pedig az élővirágéhoz. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy minden pár lehetősége más, ezért igyekszünk a pénztárchoz igazítani a koncepciót úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására :).

Egy ilyen bérlést nagyon nehéz bekategorizálni, ennek megfelelően árlistánk sincsen.
Minden igény egyedi, így árajánlatunkhoz is pontos információra van szükségünk. A legjobb, ha felkeresel minket a pontos igényekkel, örömmel állunk majd rendelkezésedre 🙂

 

Papírvirágok bérlése

Sok helyszínen problémát jelent a terem, vagy háttér díszítése. Különleges VIRÁGFALUNK erre kínál megoldást… A virágok fajtái színkombinációi egyéni megbeszélés alapján változtathatóak.

Az óriási kézzel készített papírvirágokkal díszített fal FOTÓFALKÉNT is funkcionálhat, ezzel garantáltan üde színfoltja lesz a rendezvénynek.