Arany csillogás Karácsonykor, rendezvénydekoráció-MISS LULLI Decor

Arany karácsonyi dekoráció Rozmaring Kertvendéglő

Rozmaringos arany Karácsony

A karácsonyi ünnep az egyik legfontosabb esemény a cégek számára. Ezeken a bulikon ünnepeljük meg az évet, végre lazítva a kollégákkal. A Rozmaring kertvendéglő pontosan egy ilyen eseménynek adott otthont, melynek karácsonyi dekorációját volt szerencsénk elkészíteni. A koncepciónak a Rozmaringos arany nevet adtuk, mert éppoly szép, csillogó és fűszeres, mint a Karácsony maga.

2019 ünnepi színe vitathatatlanul az arany volt, már novemberben fellépő készlethiány miatt érezni lehetett legtöbb üzletben, hogy Magyarország nagy része arany csillogásba burkolózott a tél utolsó napjaiban tartandó ünnepek során. Adta magát tehát, hogy egy különleges eseményre Arany karácsonyi dekorációt kell készítenünk.

Karácsonyi VIP céges buli

Csillogó karácsonyi dekoráció létrehozása volt a feladatunk a Rozmaring Kertvendéglőben tartott VIP eseményre, a magyarországi színészek és műsorvezetők, mint vacsoravendégek voltak hivatalosak a Talent Stúdió évzáró partyára., ahol tényleg szinte minden aranyban csillogott.

A gondosan megtervezett karácsonyi terítékek olyan dekorációs elemekkel voltak megspékelve, mint az arany hógömbök és az ünnepien csillogó arany asztali futó.

Vendégasztal dekoráció- karácsonyi csillogás- céges rendezvény- MISS LULLI Decor
Vendégasztal dekoráció- karácsonyi csillogás- céges rendezvény- MISS LULLI Decor

 

Céges luxus arany dekoráció

Arannyal dolgozni mindig látványos, habár korántsem egyszerű feladat. Millió részletre kell figyelni, az árnyalatok összhangjától kezdve az egyensúly betartásáig.

Ilyenkor mindig érdemes a kevesebb néha több elvét követni, továbbá az “olcsó hatású” elemeket teljesen ki kell zárni, mert sajnos nagyon tudnak rontani a végeredményen. Igyekeztünk minden elvárásnak eleget tenni és egy igazán exclusive csillogó karácsonyi arany dekorációt készíteni.

A legnagyobb sikert talán a bérelhető hógömbjeink aratták. A mini városkára arany hópelyhek zúdulnak, amikor megfordítod. bevallom őszintén, miután megvásároltam, egy órán keresztül le sem bírtam tenni, annyira magába szippantott ez az áhított csoda.

A gazadagon díszített teremből semmi sem hiányzott. Arany léggömbök, üveg gyertyatartók, különleges figurák.

Gyönyörű díszek pezsgőszínű glitteres motívumok, arany, ezüst és rengeteg színben, pompában feldíszített karácsonyfa.

A képek szerintünk önmagukért beszélnek, mi élveztük a dekorálás minden pillanatát :).

Elsöprő siker a Rozmaring Kertvendéglőben

Dekoratőrként fantasztikus elismerés, amikor a megrendelőnek már a belépés pillanatában elakad a szava. Pontosan ez történt most is. Pontosan átjött az a látvány, amit közösen megálmodtunk és amire, mint a rendezvény házigazdája vágyott.

A Rozmaring Kertvendéglő csodálatos eseti panorámájához pompásan passzolt ez az elegáns csillogás. Reméljük, még lesz alkalmunk visszatérni esküvői dekoráció vagy rendezvény kapcsán.

Amennyiben te is hasonlóan igényes, egyedi rendezvénydekorációra vágysz, lépj velünk kapcsolatba itt!