Pajtadekor fényfüzérrel, mennyezeti anyaggal rusztikus pajtalagzi Zamárdi- MISS LULLI Decor

Balatoni rusztikus pajtalagzi Bohém Birtok Zamárdi

Balatoni IGEN! – Zamárdiban

A Balaton nem csak a nyaralók, hanem a házasulandók körében is egyre népszerűbb. Zamárdiban található egy olyan esküvőhelyszín, mely tökéletes a pajtalagzi szerelmeseinek – a Bohém Birtok.

Az oltár előtt a kérdésre feltett elvárt válasz, egy frappáns IGEN! mely két embert szabad akaratából örökre egyé kovácsol.

Kezdetek

A menyasszony és vőlegény szerelmének megpecsételése olyan mérföldkő az életben, mely súlyát tekintve inkább nem is kő hanem szikla. Kivétel nélkül nincs olyan szerelmespár, aki az esküvő napjára ne készülne teljes erőbedobással.

Niki és Balázs is így tett. Az ő álmuk egy romantikus egybekelés és pajtalagzi volt a Balaton partján, melyet Zamárdiban valósítottak meg a Bohém Birtokon 2019 szeptember elején. Az időjárás mesés volt, a környezet pedig nagyon egyedi. 

Rusztikus főasztal dekoráció fényfüzérrel pajtalagzi- MISS LULLI Decor
Rusztikus főasztal dekoráció fényfüzérrel pajtalagzi- MISS LULLI Decor

Menyasszonyi virágcsokor kék hortenzia-MISS LULLI Decor
Menyasszonyi virágcsokor kék hortenzia-MISS LULLI DecorNiki és Balázs története

Nikivel egy esküvő kiállításon találkoztam, éppen nagyon kimerült volt, látszott, hogy már inkább otthon lógatná a lábát egy egész napos lótifuti után. Szerintem én voltam, az utolsó ember, akivel szóba állt, és mégis! végül közös munka lett belőle, mert teljes volt az összhang.“A dekorációnak a pajtabeli rusztikusságot kellett erősítenie, rengeteg fénnyel!”  Niki főkívánsága ez volt. Ne csak ő, hanem a helyszín is ragyogjon aznap :).
Rengeteg segítség, ha egy menyasszony pontosan megmondja, hogy mi a vágya. A Menyasszony kérésére pasztell színek és a kék szín bevonásával sikerült valami nagyon klassz összhangot megteremteni a dekorációban. Pontosan olyan koncepció jött létre, amit megálmodtunk. Egy igazi vidéki hangulatú lagzi, rusztikus elemekkel tarkítva.

Különleges világos rózsaszín könyöklőabroszok bérelhető esküvődekoráció-MISS LULLI Decor
Különleges világos rózsaszín könyöklőabroszok bérelhető esküvődekoráció-MISS LULLI Decor

 

Megvalósítás

A vendégváráshoz bérelhető blush pink (világos/ púderrózsaszín) könyöklő abroszainkat használtuk, melyekre kék hortenziát tettünk kis rosegold vázákba.
A teremdekorációhoz nagyon sok fehér anyagot és fényfüzért használtunk fel, a gerendákat függönyszerű anyaggal takartuk el, igyekeztünk picit szellősebbé és légiesebbé varázsolni a fagerendákból álló teret.

Asztaldekor, rusztikus geometrikus pajtalagzi esküvői dekoráció- MISS LULLI Decor
Asztaldekor, rusztikus geometrikus pajtalagzi esküvői dekoráció- MISS LULLI Decor

A főasztal és a vendégasztalok a már előbb említett blus pink terítőt kaptak, ezzel is színt varázsolva a koncepcióba. Ezeket a textíliákat egyébként bérelni is tudod tőlünk, lépj velünk kapcsolatba amennyiben felkeltették érdeklődésed itt!

A pajta előtti füves területre szalmabálákat helyeztünk el, melyeket kék-rózsaszín polár takarókkal terítettünk le.
Élő zöldeknél a rusztikus olajágat kombináltuk eukaliptusszal. Ehhez használtunk még különlegesebb, szeptemberi virágokat, kék hortenziát és az elmaradhatatlan rózsát, mely nemcsak hálás, hanem költséghatékony virág is.

 

Nálunk te is megtalálhatod az ideális esküvői dekorációdat, lépj velünk kapcsolatba és segítünk, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Lapozd végig a képgalériát a Bohém Birtok Zamárdi csodás esküvői hangulatképeinek megtekintéséhez.