Kulcsar-Edina-es-Csuti-Eloeskuvoje-a-LAJVERban-Miss-Lulli-Decor-1

Kulcsár Edina és Csuti a LAJVÉR-ban

A LAJVÉR Borbirtok megnyitotta kapuit, Kulcsár Edinával és Csutival debütált!

 

Kulcsár Edina és Csuti modellekről csak úgy sugárzott a szerelem és ez nem a LAJVÉR csodás borainak volt köszzönhető.

Ígértük, hogy beszámolunk a LA JVÉR Avantgard Borkúriában

tartott fotózásról. A csodás borokon kívül olyan különleges és közvetlen párral dolgozhattunk együtt, mint Edina és Csuti.

A LAJVÉR Borbirtok Szekszárd közelében fekszik, ezen a csodahelyen várják a borok szerelmeseit. Pazar panorámával rendelkező pincészet egy modern, újszerű, magas színvonalú szemléletét tükröző látványborászatnak számít, ahol a gasztró is kiemelkedő szerepet kapott.

A fotókat az Esküvő Classic Magazinban nyomtatott formában is megtekinthetitek, az online cikket pedit itt olvashatjátok.

“A modern, természetközeli esküvő stílusának jegyeit egy fényűző, letisztult, és klasszikus színvilágot prezentáló dekorációban ötvöztük, olyan izgalmas kiegészítőkkel, mint a nyers ásványok és a levelekkel díszített papírdekorációk, visszafogott színekkel körülölelve. A stílus hívószavai: terjedelmes részletek, sötét és arany kerámiák, art deco, új minimalizmus.”

“Ennek tükrében az esküvő dekorációjának alapját a mélyzöldben

és fehérben játszó virágdekorációk adták.”

Az álompár elegáns virágfalunk előtt is fotózkodott, külön örömünkre páros fénykép is készült róluk. A képeket elnézve Edina szinte ragyogott, bár kulissza titkot elárulva, folyamatosan elégedetlen volt magával, mert egyszerűen nem fért bele az áhitott ruhákba.

Hiába diétázott, olyan éhségrohamok törtek rá az Ázsia Expressz óta, hogy alig bírta csillapítani.

Nem véletlenül, hiszen pár hétre derült ki, hogy kisbabát várt.

Nagyon megató volt úgy visszanézni ezeket a képeket, hogy ekkor még mindenki számára titok övezte a konfekcióméret ugrásának okát. Még maga a pár sem tudta milyen csodában lesz hamarosan részük. Bár a pár mára már nincsen együtt, mégis, MISS LULLI Decor életének egyik legmeghatározóbb fotózása volt, ugyanis ekkor debütált Esther Rose virágfalunk, melyet a későbbiekben rengeteg pár választott fotófalnak, vagy éppen szertartás háttérnek.

A gondosan elkészített papírvirág kollekciókhoz külön kihívás volt a levélfüzér elkészítése, ahol egyesével kerültek felfűzésre az átlátszó damilra a kézzel festett levelek.

Sajnos azóta Edináék házasságával együtt ez a kollekciónk is leamortizálódott, azonban egyedi megrendelés esetén, szívesen elkészítjük Neked.

Keress Bennünket!

Külcsár Edina és Csuti LAJVÉR