Esküvődekoráció asztaldekor premium pampafű ősziesküvő-MISS LULLI Decor

Szabadtéri esküvői dekoráció a budaörsi Kőhegyen

Szabadtéri esküvő- közel a természethez

MISS LULLI Decor összefoglalva így képzeli az őszi szabadtéri esküvő díszeit, fogadd szeretettel ezt a csodálatos inspirációs anyagot.

Itt van az ősz, itt van újra…

Őszi esküvő szabadtéri rusztikus dekoráció - MISS LULLI Decor
Őszi esküvő szabadtéri rusztikus dekoráció – MISS LULLI Decor

Erre megjelenésre október végén került sor, az ősz színei varázslatos színekben pompáznak a képeken, s csodával határos módon a nap is kényeztetett bennünket sugaraival. Egy olyan, a természetbe illeszthető kompozíciót szerettünk volna megmutatni, mely valóban romantikus és a páratlan környezetnek megfelelő.

A szezon színei, formái, az anyagok és azok textúrái, valóban megmutatják miért is szép az őszi esküvő, s milyen elbűvölő színpalettával rendelkezik ez az évszak is.

A szabadtéri esküvő gondolatát ebben az időszakban sem feltétlenül muszáj elvetni, azonban a nagy számok törvénye alapján érdemes ősszel helyszín tekintetében egy B-tervvel is készülni.

Fontos, hogy olyan helyre tervezzük az esküvőt ebben a kiszámíthatatlan időszakban, ahonnan van alkalmunk a csodás környezetben gyönyörködni abban az esetben is, ha az időjárás nem a legkegyesebb hozzánk.

Elnézvén ezeket a csodaszép fotókat, reméljük, sok párnak megjön a kedve az őszi esküvő szervezéséhez.

 

Színválaszték évszakra igazítva

Egy menyegző esetén talán az egyik legnehezebb feladat a megfelelő színek kiválasztása.

Igyekszem minden párban tudatosítani, hogy a design akkor állja meg a helyét, ha a környezethez van igazítva, mert ennek eredményeként lesz a rendezvény egyedi, harmonikus és hiteles.

Valóban hiszek benne, hogy az adott miliő, ahova az elképzelést szánjuk meghatározza azt, hogy milyen sikeres lesz az adott design.

őszi esküvő makramé pampafű szabadtéri esküvő dekoráció-MISS LULLI Decor
Őszi esküvő makramé pampafű szabadtéri esküvő dekoráció-MISS LULLI Decor

Anyaghasználat

Az esküvő mindig egy ünnep, mely alkalmi terítéket érdemel, ne sajnáljuk tehát a pénzt vagy energiát egy-egy mutatósabb
darab bevonására, mert ettől lesz igazán egyedi és minőségi a rendezvény megjelenése…

Minden esetben nagyon fontos, hogy idényvirágokkal dolgozzunk, mert ezeknek megfelelő a színük és a textúrájuk. Ha hallgatunk a természet szavára a segítségünkre lesz választásunkban és nem mellesleg a pénztárcánkat is kíméli az adott választás.

őszi esküvői asztaldekoráció szabadtéri - MISS LULLI Decor
őszi esküvői asztaldekoráció szabadtéri – MISS LULLI Decor

A budaörsi Kőhegy fotózáson a még mindig népszerűségnek örvendő pampafű volt a koncepció alapja, ezt egészítettük ki az évszak színeivel rendelkező tűzliliommal rózsával és fréziával.
Ezen csodálatos virágok alkalmazásával  sikerült tehát egy igazán látványos, mégis a tájba simuló ötletet megvalósítani.
Minden esetben a színeket és az adott árnyalatokat érdemes például úgy használnunk, hogy legyen a dekorációnak egyfajta dinamikája, s ne váljon unalmassá.

 

Színek használata-Hogyan trükközhetünk a színekkel?

Ebben a bekezdésben egy apró trükköt árulunk el.

Jelen dekorációban megfigyelhetünk egy olyan színt, mely megtöri azt asztal homogenitását. Ennek a kis csavarnak köszönhetően ad a látványnak egyfajta lendületet, amellyel  izgalmassá varázsolja az elénk táruló látványt.

Például biztosan sokan észrevettétek, hogy ez a kiegészítő elem a hideg szürkéskék gyertya. Ha jól megnézzük valóban kiemeli az adott tárgyat a meleg színek közül, így kontrasztot állítva a többi melegebb tónusú dekorációs elemmel.

szabadtéri esküvő -pampafű menyasszony dekoráció-MISS LULLI Decor
Szabdtéri esküvő -pampafű menyasszony dekoráció-MISS LULLI Decor

 

Érdemes megjegyezni, hogy a hideg szín tökéletes kiegészítője a sok-sok meleg árnyalatnak. Például a blogbejegyzés elején található nyitóképet elnézve, ha elképzeljük a kompozíciót egy rosegold gyertyaszínnel, biztosan nem a képen látható eredményt kaptuk volna. Sőt! elmondhatjuk azt is, hogy egy unalmasabb homogénebb látvány tárulna a szemünk elé.

Összefoglalva a Kőhegyen készített koncepció csupa meleg szín és földszín egyvelege. Bárhonnan is nézzük, az arany, sárga, narancssárga, sőt okker, csokoládébarna, tűzpiros, bézs csupa-csupa olyan szín, amely az őszi falevelekre emlékeztet bennünket.

Évszakok sajátosságai

Ami a legfontosabb, ahhoz hogy hitelesek legyünk, elengedhetetlen, hogy mindig az évszakhoz és az adott környezethez igazítsuk a kompozíciót.

A bejegyzésünk során többször megerősítettük, hogy ez a fotózás ősszel történt és valóban, a képek visszaadják ennek az időszaknak a szépségét és hangulatát.  Sajnos azonban azt is elmondhatjuk, hogy néha találkozunk olyan látvánnyal, ami a legnagyobb igyekezet ellenére sem sikerül, és totálisan átlagos képet nyújt.

Boldogságkapu- esküvődekor-bérelhető-makramé-MISS LULLI Decor
Boldogságkapu- esküvődekor-bérelhető-makramé-MISS LULLI Decor

Miért történik ez? Hol a hiba? 

Tulajdonképpen ez azért fordulhat elő, mert hiába a sok-sok gyönyörű drága kiegészítő, egyszerűen azok nem megfelelően kerültek megválasztásra. Például egy téli időszakban tartott esküvő egy trópusi koncepcióval meglehetősen furcsa környezetet teremt, ezáltal a rendezvény elveszti a hitelességét. Egyszerűen furcsa lesz.

Összefoglalva a tapasztalatokat, akkor járunk el a legjobban, ha igazodunk a környezethez és az adott évszakhoz, mind színekben, mind formákban. Örök tanulság, hogy bízzunk meg szakembert és hallgassunk meg, illetve fogadjuk meg annak tanácsát, mégha más is, mint amit mi elsőre elképzeltünk.

A fotózáson használt tárgyak és kiegészítők

A dekorációs tárgyakat és kiegészítőket MISS LULLI Decor biztosította, azonban néhány kivételes esetben a gyönyörű alkotások más munkáját dicsérik.

A szertartás helyszínéhez boldogságkaput használtunk, melyre natúr színű csomózással készült textildíszítést, makramét függesztettünk. A makramékat a Dorkásmanufaktúra -készítette, melyek igazán jól mutattak a fotókon!

Kiegészítők esetén, szeretném figyelmedbe ajánlani csodálatos díszteríték variációnkat, melyet partnerünk a La Mesa Event Rental jóvoltából hozhattunk el a fotózásra. Hát! nem gyönyörű?

Bérelhető ünnepi terítés esküvőkre, rendezvényekre- MISS LULLI Decor
Bérelhető ünnepi terítés esküvőkre, rendezvényekre- MISS LULLI Decor

 

Konklúzió

Láthatjuk tehát, hogy érdemes komplexen gondolkozni még egy asztali dekoráció esetén is, s olyan színeket, formákat használni, mely tökéletesen kiegészítik egymást. A cikkből megtanulhattuk, hogy a hideghez kell egy kis meleg, a meleg színekhez pedig ajánlatos egy kis hideg kiegészítőt használnunk, mert akárcsak a természetben, mindenhol fontos az egyensúly.

 

Nálunk te is megtalálhatod a tökéletesen ideális esküvői dekorációdat, lépj velünk kapcsolatba , szívesen segítünk, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!

Lapozd végig az alábbi képgalériát a budaörsi Kőhegyen készített esküvői hangulatképeinek megtekintéséhez . Csak kattints a képre és léptess tovább!

Fotó: Danyi Mónika