Bérelhető asztali dekoráció selyemvirág- Haris Park- MISS LULLI Decor

Álomesküvő dekoráció cseresznyevirágzás jegyében, helyszín Haris Park…

Púder rózsaszín hódít
Esküvői dekoráció TOP 3 színválasztékában biztosan jelen van a rózsaszín világos árnyalata.

Ez a halvány szín különleges virágokkal párosítva mesés hatást ér el, fontos azonban, hogy törekedjünk inkább a különleges anyagok használatára, nehogy divatjamúlt hatást érjünk el.

VÉGRE élethű selyemvirágok

Teremdekoráció esküvői -Haris Park MISS LULLI Decor
Világos rózsaszín exclusive teremdekoráció a tökéletes esküvődekor -Haris Park MISS LULLI Decor

VÉGRE esküvőn is megjelenhet a cseresznyevirágzás MISS LULLI Decor Stúdió bérelhető asztaldíszei által.

A cseresznyevirágzás a jó idő beköszöntésének szinte első hírnöke. Az áprilisi csoda hatására virágba borulnak a fák, s színpompás gazdag virágzatukkal valóságos menyasszonyokká változnak a cseresznyefák a természetben.Nehézség a szívünknek, hogy szinte lehetetlenség beltérre virágpompában becsempészni ezeket a gallyakat.
Örömmel tudatjuk Veled, hogy számunkra nincs akadály, megtaláltuk a tökéletes cseresznyevirág ágakat, melyet az esküvődön is bátran használhatsz.

Ezek a bérelhető realisztikus selyemvirágok megszólalásig hasonlítanak az eredetire, így tökéletes alapul szolgálnak egy esküvő vagy akár rendezvény témájának.

A főasztal mögötti dekorációt is újragondoltuk, a párt leomló cseresznyevirágok alá ültettük, vagy akár a szertartás helyszínén is csodálatosan látványos dekorációs ötlet valósulhat meg általa. Virágba borult Boldogságkaput keresel? Térj be hozzánk!

Asztaldíszek reális áron

Gyönyörű asztaldísz selyemvirág bérelhető - MISS-LULLI-Decor
Gyönyörű asztaldísz selyemvirág bérelhető – MISS-LULLI-Decor

 

Asztaldíszeink nem állnak meg a cseresznyevirágoknál, továbbmentünk, s olyan valóban minőségi és csodálatos asztalközép díszt álmodtunk meg, melyet egy az egyben bérelhetsz saját esküvődre.

Fő színeknek a blush pink (világos rózsaszín), ivory , bézs, fehér és ezüst színeket választottuk, illetve az átláthatóság kedvéért sok üvegkelléket használtunk.

A koncepció hihetetlenül elegáns, lágy pasztell színű virágok kavalkádja, mely a cseresznyevirágzásra emlékeztet bennünket.

Az ültető kártyák és asztalszámok tárháza gyakorlatilag végtelen, mi a letisztult, egyszerű formát alkalmaztuk.

A magasított vázákban realisztikus bérelhető selyemvirágainkat tettük, mely költséghatékony, mégis az olcsóság érzetét teljesen kizárva wow hatást keltett.

A jó hír, hogy nem csak konkrétan ezt az asztaldíszt bérelheted tőlünk, hanem te elmondod az igényeidet (szín, forma, virágfajták), mi pedig újra alkotjuk a koncepciót a te álmod alapján!

 

Bérelhető dekortányérok, színes textiliák

Púderrózsaszín könyöklő abrosz bérelhető-MISS LULLI Decor
Púderrózsaszín könyöklő abrosz és terítő bérelhető-MISS LULLI Decor

A különleges ezüst-gyöngyös dekortányérokba blushpink színű textilhatású szalvétát tettünk, melyhez gyöngysorzsineggel pasztell zöld növényt kötöztünk.

A magasabb asztaldíszek tövébe alacsonyabb üvegvázákat helyeztünk el, az abroszok pedig szintén púder rózsaszín színűek, melyek tökéletesen megtörték a hófehér terem homogenitását.

A földig érő körabroszainkat egyébként bérelheted tőlünk, akárcsak a főasztal és a könyöklők textíliáit is.

 

Lapozd végig a képgalériát a Haris Park csodás esküvői hangulatképeinek megtekintéséhez.