Gyönyörű asztaldekor pezsgőszín Hilltop MISS LULLI Decor

Hilltop Borászat pasztell színekbe borult MISS LULLI Decor keze nyomán

Pasztell elegáns dekoráció

Pezsgő, arany, krémszín, finom szirmú virágok kavalkádja….ehhez adjunk még egy nagy adag eleganciát és csipetnyi rusztikusságot.

Nem, ez nem egy sütemény recept, bár akár az is lehetne :). Legújabb dekorációs álmunkat keltettük életre a Hilltop Borászatban Neszmély borvidékén.
Élvezet volt minden pillanat, mely során a koncepció összeállt, s egyetlen egységet alkotva várta, hogy lencsevégre kapjuk.

Rusztikus stílus modern elemekkel

Esküvői-pasztell-teríték-MISS-LULLI-Decor
Az esküvői pasztell színek sosem mennek ki a divatból

A dekoráció egyik különlegessége a Magyarországon már egyre inkább köztudatban lévő pampafű volt, mely szinte fehéres játékossággal tollszerű könnyedséggel ad hozzá a díszítéshez valami újat, bohókásat, mégis elegáns hatást kölcsönözve.

Kétségtelen, hogy továbbra is hódít a natúr, s egyre légiesebb az esküvői asztali teríték trendje, a kevesebb néha több elvet követve.
Jelen helyzetben a dekoráció gazdagon felsorakoztatja a legújabb design elemeket, mégis ránézve a legkevésbé sem a túldíszítettség jellemzi koncepciónkat.

Véleményünk szerint ilyen az igazi harmónia, melyet Kardos Eszter fotózására készítettünk az ESKÜVŐ CLASSIC Magazin legújabb számába.

Nálunk te is megtalálod az ideális esküvői dekorációdat, lépj velünk kapcsolatba és segítünk!

Natúr anyagok használata

Kardos Eszter esküvői dekoráció- MISS LULLI Decor
Kardos Eszter esküvői dekoráció- MISS LULLI Decor

Esküvők szempontjából sokan a vidéki helyszíneket preferálják, mert ilyenkor ténylkeg együtt lehet a család, az eseményt egy utazásszerű élménnyel lehet egybekötni, ráadásul tágas, festői környezetben mondhatják ki a boldogító IGEN! -t.

A vidéki bűbájhoz nagyon jól passzolnak a natúr kiegészítők, természetes anyagok használata, mely manapság a pamut, a pampafű és a mezei hatású virágok ötvözésével tuti sikernek számítanak.

Ezen anyagok használata azonban nem jelenti azt, hogy ne vonhatnánk be a dekorációba kifejezetten elegáns darabokat. Sőt! Arra bíztatok mindenkit, hogy tegye meg, mert igazán izgalmas végeredményt kap.

A képen látható nagyon hangsúlyos, elegáns dekorációs elem a bérelhető pezsgő színű selyemabroszunk, mely nélkül ez az asztaldesign halovány árnyéka volna csak önmagának.

A szürke tányérokat a helyszín biztosította, ez volt a kiinduló pont a dekoráció megalkotásában.

Észre vehetjük, hogy a beton szerű virágvázák az asztalközépen is ugyanilyen színűek, illetve a virágdíszekbe egy-egy nagyon különleges szürke tulipán is került a tökéletes összhang elérése érdekében.

 

Mennyezeti függők fókuszban

A dekorációt a mennyezetről belógatott selyemvirág- pampafű kreáció teszi még érdekesebbé. Sokan választják a főasztal kiegészítő elemeként ezt a dekorációs ötletet, főleg abban az esetben, ha a háttér olyan szép, hogy nem szeretnék kitakarni.

A mennyezet díszítése egyébként is bevett szokás, miért ne lehetnénk bátrabbak ezen a területen is? Ha kíváncsi vagy további ötletre kattints ide.

 

Lapozd végig a képgalériát a HILLTOP Borhotel csodás esküvői hangulatképeinek megtekintéséhez.